Шукати на порталі

Інформаційне повідомлення щодо проведення засідань Ради нагляду за аудиторською діяльністю Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю у режимі відеоконференції з використанням інформаційно-комунікаційних технологій

Радою нагляду за аудиторською діяльністю Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю (далі – Рада нагляду) на засіданні 12 червня 2020 року було затверджено зміни до Положення про Раду нагляду за аудиторською діяльністю, затвердженого протоколом засідання Ради нагляду від 27 травня 2019 року № 5/11 (зі змінами).

Зазначені зміни передбачають можливість, у разі введення обмежувальних заходів, проведення засідань Ради нагляду у режимі відеоконференції з використанням інформаційно-комунікаційних технологій (Zoom, Skype-конференції тощо).

Це дозволяє Раді нагляду безперервно здійснювати повноваження, передбачені нормами Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», в умовах введених обмежувальних заходів.

Звертаємо увагу, що на засіданнях Ради нагляду у режимі відеоконференції також можуть бути розглянуті дисциплінарні справи у порядку, встановленому статтею 45 Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність».

Порядок участі аудитора або представника суб’єкта аудиторської діяльності у розгляді дисциплінарної справи на засіданні Ради нагляду у режимі відеоконференції буде зазначатися у листі Інспекції із забезпечення якості Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю щодо інформування про порушення дисциплінарної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини
Корисна інформація
Людям з погіршеним зіром