Шукати на порталі

Інформаційне повідомлення для студентів вищих навчальних закладів

Запрошуємо студентів вищих навчальних закладів, які здобувають вищу освіту за денною формою навчання та мають намір стати аудиторами, взяти участь у першій екзаменаційній сесії за новими правилами, яка відбудеться з 11 по 26 листопада 2021 року.

За гіперпосиланнями можна ознайомитись з графіком складання іспитів в межах екзаменаційної сесії та програмами іспитів.

Подання відповідних заяв та реєстрація на іспити здійснюється за допомогою електронного сервісу «Кабінет кандидата в аудитори».

Варто зазначити, що студенти вищих навчальних закладів, які здобувають вищу освіту за денною формою навчання можуть отримати компенсацію плати за складання іспитів, відповідно до умов Програми підтримки талановитої молоді при атестації аудиторів на 2021 рік (далі – Програма).

Програма передбачає забезпечення сприятливих умов для самореалізації талановитої молоді, яка здобуває вищу освіту, в професії аудитора через створення ефективного фінансового механізму її підтримки у процесі здобуття кваліфікації аудитора.

Фінансова підтримка (компенсація плати за складання іспиту, сплаченої кандидатом в аудитори, з урахуванням відповідних податків і зборів, передбачених чинним законодавством) надається кандидатам в аудитори, які успішно склали теоретичний або кваліфікаційний іспит, та які здобувають вищу освіту за денною формою навчання, і мають один з 10 найкращих результатів (балів) за результатами складання іспиту серед кандидатів в аудитори, які здобувають вищу освіту за денною формою навчання.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 0 800 337 101.

Бажаємо всім успіхів та видатних професійних звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини
Корисна інформація
Людям з погіршеним зіром