Шукати на порталі

Інформаційне повідомлення щодо подання інформації про проходження безперервного професійного навчання

Відповідно до статті 19 Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» аудитори зобов’язані щорічно до 1 липня року, наступного за звітним календарним роком, подавати через електронний кабінет інформацію про проходження безперервного професійного навчання за формою і в порядку, визначеними Радою нагляду за аудиторською діяльністю Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю (далі – Рада нагляду), для автоматичного внесення її до Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності.

Рішенням Ради нагляду від 31 березня 2023 року № 1/4/48 затверджено Порядок та Форму подання аудитором інформації про проходження безперервного професійного навчання.

Інформація про проходження безперервного професійного навчання подається аудитором власноруч через «Кабінет аудитора та суб’єкта аудиторської діяльності».

З метою спрощення процесу подання вказаної інформації та ознайомлення аудиторів з особливостями відповідного функціоналу електронного кабінету підготовлено відеоінструкцію.

У разі виникнення запитань або технічних складнощів при поданні інформації аудитор може звернутися за телефоном: 0 800 337 101.

 

Разом переможемо!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини
Корисна інформація
Людям з погіршеним зіром